Introductie

Onze opdrachtgever betreft een toonaangevende organisatie binnen haar domein. Vanuit het prefered supplier ship is Financials4u gevraagd om Financials aan te dragen voor permanente posities.

Organisatie

De organisatie is qua cultuur informeel waarbij er ruimte is om jezelf door te ontwikkelen. Binnen de organisatie wordt synergie opgezocht door wekelijks afdelingsoverleggen te houden waarbij verwacht wordt dat je toevoegt. Signaleer verbeteringen en voer ze door. Ontwikkel jezelf naar een volgend niveau.

Functie

Je draagt zorg voor de financiĆ«le administratie van diverse projecten, zowel nationaal als internationaal. Deze projecten zijn allen investeringen die door de organisatie met haar vermogen zijn belegd in bijvoorbeeld tolwegen, winkelcentra en andere grotere projecten. Getallen waarmee je werkt zijn enorm en de rapportage lijnen en haar opleverdata zijn strak georganiseerd. Je maakt onderdeel uit van een hoog opgeleid team en werkt samen in een team dat geleid wordt door een professional. Samen ga je zorgen voor de (door)ontwikkeling van de afdeling, “samen slimmer” is daarbij het motto.

Functie-eisen

Je beschikt over een Master, je bent een financial;
Je spreekt meerdere talen waarbij Engels en Nederlands vereist zijn;
Voor weinig ervaringsjaren is plaats, maar ook voor wat meer senioriteit is ruimte;
Qua communicatie vindt je het niet erg om op de voorgrond te treden, maar het mag ook zijn dat je daar een uitdaging in ziet;
De voorkeur gaat uit naar een vrouwelijke collega.


Aanbod

Het brutomaandsalaris ligt aan de bovenkant van de markt, arbeidsvoorwaarden zijn daarbij uitstekend te noemen.


Reageer gerust, door jezelf in te schrijven of te bellen met Luc Stultiens via 06-38917075.