Onze kracht

Praktische oplossing
De kandidaten hebben bijvoorbeeld ervaring als:
Assistent Accountant, Register Accountant (RA), Business Controller, Financial Controller, Public Controller, Debiteuren- en Crediteuren administrateur,  Financieel Directeur, Chief Financial Officier (CFO), Consultant, Kredietbeoordelaar, Pricing Specialist, Hoofd Administratie, Revenue Controller, Administrateur, Salaris Administrateur, Assistent Controller, Register Controller, Treasurer e.d.

Expertise van Financials4u.
Onze accountmanagers hebben een vakinhoudelijke achtergrond op HBO/WO niveau en maken in een persoonlijk gesprek de opdracht helder zodat zij de inhoud kunnen doorspreken met de tijdelijke financiële kracht.

Expertise van ons tijdelijk financieel personeel
Of het nu gaat om een eenvoudig budgetteringsproces, of een Sox-traject. Of het nu gaat om het samenstellen van een jaarrekening, of de inrichting van een nieuwe financiële functie. Zowel ons netwerk van freelancers als ons eigen personeel heeft een gedegen theoretische en praktische basis op alle niveaus.

Flexibiliteit
U als bedrijf bepaalt wanneer, hoe en hoelang u van onze diensten gebruik wenst te maken. U kunt zich richten op uw core business, terwijl wij voor u op zoek gaan naar excellent tijdelijk personeel. Tevens kan het contract worden afgestemd op uw behoefte.

Snelheid
Door ons uitgebreide netwerk hebben we de mogelijkheid om snel gedegen tijdelijk financieel personeel af te leveren. Ook onze platte bedrijfsstructuur maakt het mogelijk om snel in contact te zijn met de juiste persoon.

Regionale speler
Financials4u richt zich op de regio’s Limburg en Noord-Brabant. Vanwege de roots van ons personeel in deze regio’s is dit voor ons vertrouwde omgeving. Wij kennen de regionale markt en subcultuur als geen ander. Dit neemt niet weg dat ook voor ons een internationale houding niet vreemd is.

Zowel voor Profit als Non-Profit
Financials4u voorziet in tijdelijk financieel personeel voor zowel profit als non-profit organisaties. Onze accountmanagers kennen de verschillen en weten wie geschikt is voor welke positie. Denk bijvoorbeeld aan de public controllers in ons netwerk freelancers die het prima mogelijk maken om lagere overheden als gemeenten en provincies (in) Limburg en Noord-Brabant te ondersteunen.