Onze diensten

Financials4u heeft twee manieren om invulling te geven aan uw tijdelijk capaciteitsprobleem:
1. Via ons uitgebreide netwerk van freelancers.
2. Via ons eigen financieel personeel.

Interim Financials
Hieronder vallen voornamelijk freelancers met een financiële achtergrond. Onze Interim Financials werken op een hoog en professioneel werk- en denkniveau. U moet hierbij voornamelijk denken aan functies als Register Accountant, (Register) Controller, Financieel Directeur/CFO, Pricing Specialist, Hoofd Administratie en Treasurers.
Zoals de naam al zegt, onze Interim Financials werken op interim-basis. Freelancers en geïnteresseerden in een vaste baan als consultant, kunnen zich op de website inschrijven onder het kopje “inschrijven”!

Interim Plus
De naam van deze dienst bestaat uit twee delen. En dat is niet voor niets. Interim en Plus.
1. Interim: hieronder valt, in tegenstelling tot de freelancers bij onze dienst “Interim Financials”, voornamelijk het personeel dat wij zelf in dienst hebben en bij u een project verzorgen en dat kan in een vroeg of later stadium van de carrière zijn van de desbetreffende bachelor of master.

2. “Plus” in “Interim Plus” staat voor een optie die u kunt nemen op het contract. Interim Plus levert u dus de voordelen om snel aan gedegen financieel personeel te komen, met de mogelijkheid om na de opdracht deze werknemer(s) in eigen dienst te nemen. U zit dus nergens aan vast, en bespaart u mogelijk de werving & selectiekosten. Twee in één noemen wij dat. Merk op: u bent nergens toe verplicht! Vraag naar de specifieke voorwaarden.
Geïnteresseerd om voor Financials4u bij andere organisaties aan de slag te gaan? Kijk onder “vacatures” of er een functie voor jou bij staat!