Introductie

Financials4u BV is gevestigd te Weert en betreft een regionale speler op het gebied van opdrachtenbemiddeling voor Interim Financials. Wij werken met enthousiaste Financials met minimaal een bachelor achtergrond. Wij zorgen ervoor dat iedere opdracht succesvol is, zowel voor jou als voor de opdrachtgever.

Je collega’s van Financials4u zijn op de hoogte waar je opdracht plaats vindt en wat je doet en zo ben jij ook op de hoogte van jouw collega’s. Betrokken, want samen werken we aan elkaars toekomst en zetten wij elkaar in onze kracht. Dit betekent gezamenlijk optrekken op zelf georganiseerde social events (borrelhap, vakinhoudelijke presentaties, maar ook een CEO van een multinational ontmoeten en bevragen), sparren, presentaties volgen en opgeleid worden naar het volgende niveau. Wij gaan ervan uit dat wanneer je samen voelt wat er speelt vandaag, je ook weet wat er morgen nodig is om succesvol te zijn.

Verwacht oprechte aandacht, transparantie en onderling vertrouwen.

Organisatie

Financials4u richt zich op financiële functies. Als Financial Consultant voer je opdrachten uit bij onze opdrachtgevers waaronder financiële instellingen, vermogensbeheerders, industriële organisaties en overheden. Deze branche brede afwisselende opdrachten zijn altijd accounting of controlling gerelateerd. Opdrachten hebben een looptijd van minimaal 5 tot 9 maanden, daarna ga je door naar een nieuwe opdracht waar je waarde toevoegt. We houden gezamenlijk jouw leercurve stijl zodat je groeit.

Functie eisen

  • Afgeronde Master in Finance;
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring met SAP BW, Spotfire (belangrijke pre’s);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring en toe aan uitdaging;
  • Je hebt hoge verwachtingen van jezelf, ook van je opdrachtgever en bent communicatief sterk;
  • Je bent daarnaast enthousiast en staat met beide benen op de grond. Je bent ambitieus, zorgt voor je eigen ontwikkeling en toont initiatief.

Aanbod

Je mag van ons verwachten dat wij net zo betrokken en enthousiast zijn. Wij bekijken samen je persoonlijk ontwikkelingsplan en spelen direct in op je doorontwikkeling door een vervolgstudie of cursus aan te bieden.

Er spelen opdrachten bij de Zuid-Limburgse Brightlands tot en met de Brainport in Eindhoven!

Bel gerust mobiel met Luc Stultiens, op nummer 06.38.91.70.75.

Check ook onze vernieuwde website.

Inlichtingen

Luc Stultiens 0495.497.638

Sollicitatie

Bel gerust met Luc Stultiens via 0495.497.638 of mobiel 06.38.91.70.75.