Introductie

Financials4u is regionale speler op het gebied van opdrachtenbemiddeling voor Interim Financials, tijdelijk financieel personeel. Wij werken alleen met enthousiaste mensen. Onze mensen worden altijd intensief bij opdrachten begeleid door een schaduwmanager met een gedegen financiële achtergrond. Wij zorgen ervoor dat iedere opdracht succesvol is, zowel voor jou als voor de opdrachtgever.

Als medewerker Financiële Administratie ben je actief als assistent van 1 van onze hoger opgeleide Interim Professionals. Bij onze opdrachtgever ben je binnen de afdeling Financiële Administratie mede verantwoordelijk voor het onderhouden van de gevoerde administratie.

Functie

De werkzaamheden zijn divers en bestaan onder meer uit:

– Het verzorgen van de grootboekadministratie;
– Het verzorgen van de uren en vaste activa administratie;
– Mede verzorgen van de facturatie;
– Het boeken van inkoopfacturen.

Je bent hardwerkend ingesteld en bent in staat gevraagd en ongevraagd ondersteuning te verlenen aan de afdeling waar dit nodig is.

Functie eisen

– Afgeronde administratieve MBO opleiding;
– Gewend om mutaties in het grootboek te maken;
– Gewend om veel werk te verzetten;
– Kennis van de crediteuren en debiteuren administratie;
– Goed met Excel.

Aanbod

De invulling van de rol als assistent betreft in eerste instantie een tijdelijke rol met eventueel uitzicht op een vaste positie.

Sollicitatie

Solliciteer direct via de link. Voor eventuele vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Luc Stultiens via 0495.82.02.17.