Introductie

Financials4u is preferred supplier van de APG Groep. Hier zijn we trots op! Zowel op consultant basis alsook voor permanente posities helpen wij als partner.

Organisatie

Investment analyse officer bij APG, dat verzorg je niet alleen! In deze (permanente) groei rol verzorg je onderstaande taken en ben jij samen met het team verantwoordelijk voor een geolied proces aan analyses, verslaglegging en keyrapportages waarop front office mede gesteund wordt belangrijke investeringsbeslissingen te kunnen nemen. De investeringen zijn groot, je bent daarbij bewust van omvang en impact. Onder deze investeringen vallen, tolwegen, winkelcentra, grondstoffen, onderhandse leningen en belangen in bedrijven.

Functie

  • Verzorgen van investeringsanalyses;
  • Beoordelen van belangen in de verschillende organisaties (m&a);
  • Onderhouden van contacten met Front Office (portfolio managers, investor relations);
  • Het inbedden van de (juiste) juridische structuren;
  • Operationele boekingsgangen beoordelen en eventuele wijzigingsvoorstellen aandragen aan de betreffende administratief ondersteunende afdeling.

Het is evident dat bovenstaand takenpakket ruim en breed is. Enerzijds ben je in staat processen te doorzien, anderzijds bekijk je de “administratieve” zijde. Wetende dat je er niet alleen voor staat en dat er senioriteit aanwezig is dat ervoor garant staat jou niet te lang alleen te laten zwemmen en daarom regelmatig het net ophaalt om jou niet te laten verzanden in details.

Functie eisen

Minimaal een Master achtergrond en geïnteresseerd in de werking van de operations van het vermogensbeheer. Een CFA is (deels) afgerond of kan een eerste vervolgcursus voor je zijn, samen kijken we naar een afgestemd persoonlijk opleidingsplan.

Aanbod

Een permanente positie bij de APG Groep, standplaats Heerlen. Qua salaris bij startpositie tot € 45K inclusief een secundair positief pakket aan voorwaarden. Spreekt jou het bovenstaande aan, neem dan initiatief en bel vrijblijvend met Luc Stultiens 0638917075. Wij stellen jouw privacy op prijs en delen geen gegevens zonder jouw toestemming.


Procedure is geopend en intakes worden op korte termijn gepland. Doel is om in week 3 kandidaten te spreken en vrijwel direct te kunnen presenteren.