OnzeĀ werkwijze

De dienstverlening van Financials4u verloopt volgens de volgende stappen:

  1. Inventarisatie van de huidige situatie en behoeften: het profiel van de kandidaat wordt op vaktechnisch en persoonlijk gebied met u afgestemd. Tevens worden andere voor de opdracht relevante zaken afgestemd, zoals het tarief en de duur van de opdracht.
  2. Selectie uit ons uitgebreide netwerk van professionele freelancers (Interim Financials) of uit ons eigen financieel personeel, eventueel aangevuld met gerichte exposure via onze website, afhankelijk van de te vervullen functie..
  3. Introductie van de meest geschikte en op dat moment per direct beschikbare (interim) kandidaten, voorzien van een toelichting.
  4. Het voeren van interviews door u met de door u geselecteerde kandidaten.
  5. Indien de juiste kandidaat is geselecteerd, wordt bepaald wanneer deze met de opdracht zal starten en wat de geschatte looptijd zal zijn. Op basis hiervan wordt met u en de kandidaat een contract gesloten voor deze periode. Hierin worden alle voor de opdracht relevante zaken aangaande de inzet van de kandidaat vastgelegd. Gedurende de looptijd onderhoudt Financials4u met u en de (interim) kandidaat contact. De wederzijdse verwachtingen en de kwaliteit gedurende het hele proces worden op deze manier bewaakt.

Na afloop van de (interim)opdracht wordt deze met u geƫvalueerd.