Onze werkwijze

De dienstverlening van Financials4u verloopt volgens de volgende stappen:

  1. Inventarisatie van de huidige situatie en behoeften: het profiel van de professional wordt op vaktechnisch en persoonlijk gebied met u afgestemd. Tevens worden andere voor de opdracht relevante zaken afgestemd, zoals het tarief en de duur van de opdracht.
  2. Selectie uit ons uitgebreide netwerk van professionele freelancers (Financials), eventueel aangevuld met gerichte exposure via onze website, afhankelijk van de te vervullen functie.
  3. Introductie van de meest geschikte en op dat moment per direct beschikbare professional, voorzien van een toelichting.
  4. Het voeren van interviews door u met de door u geselecteerde professional.
  5. Indien de juiste professional is geselecteerd, wordt bepaald wanneer deze met de opdracht zal starten en wat de geschatte looptijd zal zijn. In een contract worden alle voor de opdracht relevante zaken aangaande de inzet van de professional vastgelegd. Gedurende de looptijd onderhoudt Financials4u met u en de professional contact. De wederzijdse verwachtingen en de kwaliteit gedurende het hele proces worden op deze manier bewaakt door Financials4u.

Na afloop van het project wordt het project met u geëvalueerd.